Arbejdsliv

Vi bruger langt størstedelen af vores vågne timer på vores arbejde. Mange af de timer vi bruger er også den tid på døgnet, hvor vi har mest energi. Derfor er det vigtigt at trives på sit job. Når vi trives på jobbet og er glade opnår vi større succes, får mere selvværd, selvtillid og får derved øget livskvalitet.

Som din arbejdslivscoach hjælper jeg dig med de udfordringer du møder i din hverdag som medarbejder eller som leder. I mit job som HR konsulent har jeg stor erfaring med rådgivning af både ledere og medarbejdere. Dette indenfor stort set alle af arbejdslivets facetter. En svær relation mellem medarbejder/leder eller kollegaer imellem, stress, at finde glæden i dit nuværende job, finde ud af dit fremtidige drømmejob, hvordan din karrierevej skal se ud og lign.

Relationer på jobbet leder/medarbejder eller mellem kollegaer

Det kan være, du har en leder der udfordrer dig ud over, hvad du magter. Her kan det være både opgavemæssigt men også personligt. Jeg kan hjælpe dig med at få sat fokus på dine styrker i forhold til at kunne tackle de problemstillinger du møder og vi kan sammen udforske de situationer og mønstre du bliver fanget i. Det kan også være du har brug for at få sagt fra eller få set på hvordan dit arbejds- og privat liv hænger sammen.

Mere tid til mig selv/min familie/mindre stress/ud af hamsterhjulet

Mærker du indimellem at du er alt for stresset men ikke helt ved hvad du skal gøre, kan vi sammen kigge på, hvad der stresser dig og hvordan du prioriterer din tid. Jeg vil hjælpe dig med at få fokus på, hvor du kan sætte ind, sådan at du kan skabe mere balance i dit liv. Det vil give dig mulighed for at bruge din tid mere velovervejet og der hvor det skaber mest værdi for dig.

Finde glæden ved mit nuværende eller fremtidige job

Mangler du glæde ved dit job og kan du mærke at meget af din fritid går med at tænke over næste gang du skal på arbejde eller hvad du skal gøre? Min erfaring siger mig, at du selv kan gøre en del for at få jobglæden igen. Både i dit nuværende job, men selvfølgelig også hvis du har nogle ønsker om at flytte dig. Jeg vil gerne hjælpe dig med at se på, hvad du egentlig drømmer om i forhold til dit arbejde og hvad der forhindre dig i at gå mod det du oprindelig ønsker dig.

Vi kan sammen finde ud af hvad der skal til for at du kan få dit fokus flyttet hen på at finde glæden igen. Vi vil udforske hvad det er der forhindre dig i enten at finde glæden i dit job eller til at få truffet en beslutning om at det er rette tid til at komme videre.