Relationer

Alting handler om relationer. Om relationen til dig selv. Om relationen til andre. Det gælder både i dit privatliv og i dit arbejdsliv. Gode relationer giver os glæde, lyst til at være tilstede med vores familie, til at gå på arbejde, det giver selvværd, selvtillid og tryghed hvor vi færdes. Gode relationer fortæller os at vi er elsket og værdsat, de er derfor essentielle for os og kan aflæses direkte i vores helbred.

Som din coach i nære relationer hjælper jeg dig til at se dine styrker. Sammen kan vi udforske de fakta og fortællinger du har oplevet og se på, hvad du har fået det til at betyde.

Du vil opleve at få værktøjer til at udtrykke, hvad det er du længes efter i en given relation. Og finde ud af at der er mange veje for at nå derhen. Du vil opnå at få en stor selvindsigt i de relationer du omgiver dig med. Det vil give dig mulighed for langt større nærvær og opmærksomhed på, hvad der er vigtigt for dig og hvad der måske ikke længere er vigtig for dig. Det vil give dig selvværd og selvtillid til at stå stærkt på dine ønsker og behov i dine relationer. Dette gælder uanset om det er et familiemedlem, en kollega, en chef, en ven/veninde eller andre relationer der optræder i dit liv.  

Når vigtige relationer bliver svære:
Jeg kan hjælpe dig med at finde dine styrker inden det kommer så vidt at et brud er uundgåeligt. Det er ekstremt stressende, kaotisk og hårdt, at stå i en situation hvor konflikten til ens nærmeste går i hårdknude. Når du får mulighed for at se relationen og det skete på en måde, der i stedet virker styrkende for dig, kan du måske undgå, at du er nødt til at bryde ud af den. Det vil kunne give dig mod til at få en anden form for dialog i gang, som kan virke styrkende for dig og for de andre der er involveret. Når vi sammen kigger på de fakta og fortællinger du har fået skabt, kan det give dig adgang til nogle helt andre perspektiver, som kan give dig ro, mere styrke og nærvær til at få løst de konflikter du er havnet i.

Skulle du stå i en situation hvor et brud desværre er blevet en realitet kan jeg hjælpe dig til at finde styrkerne i dig selv, sådan at du kan finde tilbage til din hverdag og livet igen. Her vil vi sammen se på, hvad der faktisk er sket og hvad du har fået det til at betyde. Du vil få mulighed for at finde en anden måde at se det skete på. En måde som i stedet vil kunne give dig styrke i livet.

Jeg har selv erfaring med brud i den nærmeste familie (min opvækstfamilie) og ved hvad det kan gøre ved én. Det er på en gang smertefuldt, men det kan samtidig også være en nødvendig beslutning som du har truffet. For mig var det en meget smertefuld proces at gå igennem selvom den var nødvendig for, at jeg kunne bevare mig selv og min integritet. I dag er jeg kommet styrket ud på den anden side og kan få lov til at være den jeg er.

Det er det jeg gerne vil hjælpe dig med, at få øje på de styrker du har allerede, men som kan være svære at få øje på i en proces der lammer ens dømmekraft. Jeg kan hjælpe dig til at kigge på den svære relation på en anden måde. En måde der i stedet for at bryde dig ned kan bygge dig op og styrke dig i livet.