Om

Jeg er uddannet coach hos ICF certificerede Mindjuice Academy i København og er trænet i kognitiv coaching, kraftfuld kommunikation, personligt lederskab, systemisk metode og Enneagrammet.

Jeg er også uddannet indenfor HR med bl.a. en HD i organisation og ledelse. Og jeg har arbejdet med HR i mange år i forskellige internationale virksomheder.

Her har jeg blandt andet rådgivet medarbejdere og ledere i forskellige arbejdslivs- og lovgivningsmæssige situationer og spørgsmål. Jeg har rekrutteret nye medarbejdere og stået for at hjælpe nye medarbejdere på plads i organisationen.

Mit HR arbejde har givet mig en stor indsigt i de problematikker der forekommer i de systemer, som vi alle er en del af hver eneste dag. En viden jeg har gjort brug af i min coaching for at finde forståelse for, hvad der ligger til grund for nogle af de udfordringer vi alle slås med. Udfordringer i forhold til privatliv, arbejdsliv, stress og de relationer der er vigtige for os.

Det har vagt min nysgerrighed i forhold til, hvordan jeg bedst kan støtte dig, som min coachee, i at opnå styrke og mod til at nå dine mål, sådan at du kan leve det liv, du rent faktisk ønsker dig/drømmer om. I stedet for måske blot at forsætte i det der forventes af dig.

Mig som coach

Som coach står jeg for at være lyttende og empatisk. Jeg ser det som min vigtigste opgave at udfordre dig på kærlig vis for at skabe nye indsigter hos dig, så du kan nå de mål der er vigtige for dig i dit liv.

Jeg brænder for at udvikle, støtte og inspirere andre mennesker. At støtte mennesker i at udvikle deres fulde potentiale, udleve deres drømme og finde ind til den inderste kerne i dem.

Ved at tage udgangspunkt i det liv og de prioriteter du har for nuværende – sat op imod det liv du rent faktisk drømmer om, åbner vi sammen op for, hvordan du kommer tættere på det, du gerne vil i dit helt fantastiske og vigtige liv som leves lige nu og her.

Indimellem kan det være svært at finde svar på, hvordan man når sine mål og drømme og hvad der skal til for at nå derhen. Der kan jeg sammen med dig åbne op for, hvad der er dine forhindringer og din frygt. Og finde frem til dine gaver og nye muligheder, sådan at du kan blive den bedste udgave af dig selv med alt det inspirerende og boblende potentiale som du besidder.

Personligt har altid gjort brug af en del af coachingens facetter. Jeg har altid søgt hen, hvor der var lys, varme, positivitet, humor og håb.  Jeg insisterede på at bruge mit potentiale til at finde den vej som jeg gerne ville gå af og har lige siden insisteret på at forfølge mine drømme, sådan at jeg kan leve det liv, jeg ønsker. Dette vil jeg gerne give videre til dig.

Jeg tror fuldt og fast på at alle mennesker besidder evnen til at lykkes i deres liv, med de drømme og mål som er vigtige for dem.

Min uddannelse

Jeg har oprindeligt uddannet indenfor HR med en HD i organisation og ledelse fra CBS. Dette har jeg brugt i mit arbejde som HR konsulent, hvor jeg har rådgivet ledere og medarbejdere i diverse livs- og arbejdsspørgsmål både i forhold til samarbejde, stress og lovgivningen generelt.

Jeg er certificeret coach fra Mindjuice Academy. Min uddannelse er godkendt af brancheorganisationen Internationale Coach Federation – ICF – verdens største brancheorganisation inden for coaching. Tilgangen er baseret på kognitiv coaching, typeværktøjet Enneagrammet, træning i personligt lederskab, kraftfuld kommunikation og systemisk tænkning.

Dette giver tilsammen en dybdegående og meget effektfuld tilgang til resultater. Jo mere selvindsigt en person opnår om egne styrker og svagheder, jo mere potentiale bliver der frigjort til at opnå både store og små mål.

Kort CV:

  • Enneagrammet Essentials – workshop i psykologisk værktøj Enneagrammet, MindJuice Academy
  • Coaching, et værktøj fra ledelseskassen – undervisning i coachingens mange aspekter, CBS
  • Certificeret Coach, Mindjuice Academy
  • HD i organisation og ledelse, CBS
  • HR Konsulent, forskellige danske og internationale virksomheder