Priser

Jeg svarer altid hurtigst muligt på alle henvendelser, og al information bliver selvfølgelig behandlet med fuld diskretion.

Før opstart tilbyder jeg en kort snak sådan, at du kan se om coaching er noget for dig og om det er mig, du gerne vil coaches af. Dette er gratis og uforpligtende.

1 session varer ca. 45 minutter. De foregår enten via telefonen, Skype eller face to face hos mig i Ølstykke.

Priser:
1 session: 700,- kr.
3 sessioner: 1.800,- kr.
6 sessioner: 3.400,- kr.

For unge under 25 år, studerende og arbejdsledige ydes der 20% rabat.

For virksomheder tillægges der 25% moms.

Jeg anbefaler et forløb på minimum 3 gange. Dette for at vi kan nå omkring de vigtigste elementer i dit liv og for at du kan se og mærke effekten af de ”hjemmeopgaver” vi sammen finder frem til i vores sessioner.

For at  få et godt udbytte vil et typisk coachingforløb udgøre minimum 3 sessioner og gerne flere. Det er ofte bedst, at der maksimum er 14 dage imellem hver session, sådan at du arbejder målrettet med den transformation du ønsker. 

Bookning: Ved bookning er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 2681 0800, betina@lindenfalk.dk Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen øverst til højre hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en tid.

Betaling: modtages før sessionen starter enten via MobilPay, bankoverførsel eller kontant – pakker betales samlet.

Eventuelle afbud og ændring skal ske senest 24 timer inden vores aftale ellers vil du blive modregnet. Ved udeblivelse fra sessionen, betales sessionen alligevel.