Tillid

Måske du i stedet skulle øve dig i at slippe kontrollen og have tillid. Tillid til at det nok skal gå. 

At have kontrol stopper ny handling og kræver unødig energi. Du finder fx aldrig ud af om dine børn/medarbejdere/kollegaer/partner kan klare en opgave selv, hvis ikke du viser dem tillid og lader dem prøve. Det er nøjagtig det samme med dig selv. 

Hvis du finder mod til at kaste dig ud i noget nyt og ukendt – har tillid til at du sagtens kan, så finder du med garanti ud af, at det kunne du sagtens, om ikke andet var der sikkert flere ting, du lærte i processen. Vis dig selv, at du har tillid til dig. At der er tillid nok i verden til og omkring dig til, at du nok skal klare det. 

Du kan starte i det små – du gør det faktisk allerede. Når du sætter dig i din bil for at køre på arbejde, har du tillid til at den starter. Du har også tillid til, at de fødevarer du køber i supermarkedet ikke gør dig syg. Disse små handlinger kan du gøre dig umage med at få øje på og udbrede dem til flere områder, sådan at du kan skabe tillid flere steder i dit liv. 

Prøv når du står op om morgenen og sige til dig selv; ”I dag vælger jeg at have tillid til verdenen”. Jeg er sikker på det vil skabe en forvandling.